UTERUYM

Skanör Stenhus marknadsför många produkter, såsom uterum, vinterträdgårdar, inglasade altaner, inglasade verandor, orangerier, friggebodar eller inglasade balkonger. Gemensamt för dessa produkter är att vi arbetar med egna system.

FRIGEBODAR

Limträkonstruktion för friggeboden. Limträstommen utformas enligt samma modell som en traditionell sadeltakskonstruktion till uterum. Alla stolpar, bärlinor och takstolar jackas med urtag för enkelt och exakt montage. Gör gärna en förfrågan på din friggebod, med dina önskningar för inglasningar och panelväggar.
Uterum, inne men ändå ute. Skanör Stenhus marknadsför och säljer måttanpassade uterum och inglasningar. De kompletta uterummen består av limträstomme med kanalplasttak, samt skjutbara och fasta aluminium-glas partier.
Uterummet blir ofta ett av husets mest använda rum. Här finns ljuset och utryme som vi så väl uppskattar.
Ett rum som inbjuder både till umgänge och avkoppling. Ett bra uterum harmonerar till både huset och trädgården.
Inglasningspartier finns i olika isolerings-nivåer från Solo-enkelglas till Twin-isolerglas med brutna köldbryggor för vinterträdgårdar. Fråga gärna oss, vi lämnar kostnadsfritt ritningar i samband med din offert.

Måttanpassade uterum

Valfrihet är en självklarhet. När ett uterum byggs behövs anpassningar både till hus och trädgård. Bredd, höjd, djup och taklutning väljs därför fritt. Estetiska anpassningar i form av brutna hörn och eventuell dimensionering av stommen beslutas efter önskemål. Dörrar och fönster kan väljas i olika fasta och skjutbara kombinationer, isolerade eller med enkelglas.

Konstruktion

Till kompletta uterum levereras samtliga detaljer konfektionerade. Urjackningar i stolpar, takbalkar och bärlinor gör att vi slipper fula metall-beslag som balkskor och vinkelfästen. Samtidigt blir monteringen lego-liknande, där varje del har sin exakta plats. Taket med profiler och kanalplast förbereds måttkapade med borrningar och urjackningar. Allt för att underlätta montering på plats. Inglasningarna anpassas till stommens karmöppningar.

Taklutningar

Till stomme med obrutet tak anpassas taklutningen till 5 grader, om ej annat önskas. Med denna lutning får uterumet i de flesta fall en totalhöjd, som når under en eventuell begränsande hustakfot.
Till sadeltakskonstruktionen anpassas taklutningen efter önskemål.

SKANÖR STENHUS

Skanör Stenhus är en hustillverkare som bygger kundanpassade stenhus i lättbetong med noga utvalda material som standard.

ADRESS

  • Skanör Stenhus AB
  • Tel 020 - 25 43 00
  • Järnyxegatan 3, 213 75 Malmö

FÖRETAGET

KONTAKT

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.