Låt dig inspireras av våra hus


Alla våra hus präglas med en smart planlösning och vacker exteriör, som erbjuder mängder av variationer.
Det är fritt att ändra planlösning och välja tillval precis som du själv vill. Se våra hustyp som en inspirationskälla till ditt nya hem.

VILLA HUMLAN

Villa Humlan är ett 1-planshus på 155kvm och med öppen planlösning i kök och vardagsrum, med en takhöjd på ca 4 meter känns det väldigt luftigt och stort. Stort allrum vid barnavdelning samt separat vuxenavdelning, Som alla våra hus är det mycket hög kvalité rakt igenom.
1-planshus

VILLA NICOLE

Villa Nicole är ett 1,5 planshus på 177kvm med carport / förråd. Huset är till för familjen med behov av 3-4 sovrum samt stora sällskapsytor med ryggåstak i vardagsrum, detta ger en luftig känsla. Med tilltaget sov och badrum på nedervåning samt 3 sovrum med badrum på ovanvåning är detta huset anpassat för hela familjen. Som alla våra hus är det mycket hög kvalité rakt igenom.
1,5 planshus

VILLA PERNILLA

Villa Pernilla 165kvm 1 plan Villa Pernilla är ett hus med stora umgängesytor och spännande vinklar och hög takhöjd, med öppen planslösning i kök och vardagsrum. Stort allrum vid barnavdelning samt separat vuxenavdelning med eget badrum och walk in closet. Som alla våra hus är det mycket hög kvalité rakt igenom.
1 planshus

SKANÖR STENHUS

Skanör Stenhus är en hustillverkare som bygger kundanpassade stenhus i lättbetong med noga utvalda material som standard.

ADRESS

  • Skanör Stenhus AB
  • Tel 020 - 25 43 00
  • Järnyxegatan 3, 213 75 Malmö

FÖRETAGET

KONTAKT

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.