Skanör Stenhus är ett privatägt skånskt företag med långa och goda erfarenheter inom byggbranschen. Med våra hus får ni som kunder tysta och behagliga hus med låga energi- och driftkostnader.  Detta tack vare att vi ständigt utbildar vår personal i bland annat energifrågor. På Skanör Stenhus ser vi till att kunden får god service kombinerat med hög kvalité. Våra hus är arkitektritade efter era önskemål. Vår kompetenta försäljningsavdelning är duktiga till att förverkliga våra kunders önskemål. Skanör Stenhus hantverkare har långvarig erfarenhet inom husproduktion och vi är själva byggherrar för att ha full kontroll över samtliga skeden i byggprocessen.  När husavtalet med kunden är skrivet så tecknar vi en 10- årig byggfelförsäkring och en färdigställande försäkring. Under byggtiden har vi också en entreprenadförsäkring. Dessa försäkringar ingår i priset på huset.

Vi gillar ansvar

Använd Skanör Stenhus när saker måste göras i tid och på rätt sätt. Både byggnation och drifttagande är mycket viktiga delar av ett lyckat projekt så väl som vårt engagemang, vår kunskap och praktiska erfarenhet är väl beprövade. Jobba framåt, fatta beslut, lösa problem och agera med stort engagemang mot uppsatta mål är avgörande om investerade pengar för en utlovad lösning skall kunna realiseras.

Låt oss ta hand om dina projekt

Framgången hos ett projekt styrs av de inblandade, och deras vilja att prestera och lyckas. Nycklarna för att hålla deadlines, budgetar och att skapa mervärde för slutanvändaren, är att ha inte bara goda tänkare, men också verkställare i projektfasen.
Skanör Stenhus är en hustillverkare som bygger kundanpassade stenhus i lättbetong med noga utvalda material som standard. Varje hus är unikt och byggs efter kundens önskemål.

Vi bygger Ert hus med totalentreprenad.Våra säljare följer Er hela vägen från första mötet tills Ni flyttat in. Det gör att Ni alltid vet vem Ni kan vända Er till vid frågor som berör Ert husbygge.

SKANÖR STENHUS

Skanör Stenhus är en hustillverkare som bygger kundanpassade stenhus i lättbetong med noga utvalda material som standard.

ADRESS

  • Skanör Stenhus AB
  • Tel 020 - 25 43 00
  • Järnyxegatan 3, 213 75 Malmö

FÖRETAGET

KONTAKT

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.