SKANÖR STENHUS

VÄLKOMMEN TILL SKANÖR STENHUS

Vi på Skanör Stenhus tycker att det är viktigt att vi som husleverantör kan erbjuda er trygghet, omtanke och kvalitet hela vägen fram till ditt nya hem, Vi har kontroll på hela kedjan från idé till färdigt hus. Här hittar ni våra fina villor som en inspirerande källa för dig som funderar på att bygga nytt hus.

TOTALENTREPRENAD

Vi bygger ert hus med totalentreprenad. Våra säljare / projektledare följer er hela vägen från första mötet tills ni flyttar in. Det gör att ni alltid vet vem ni kan vända er till vid frågor som berör ert husbygge. Skanör Stenhus har över 20 års erfarenhet från nybyggnation av hus.

SÄKERT VAL

Lättbetong består av sten och brinner inte. Lättbetongens fördelar gör nytta för såväl arkitekten som ritar huset som för hantverkaren som bygger det. Men framför allt för de människor som skall bo och leva i huset i generation efter generation.

TYST OCH BEHAGLIGT

Med stenhus får ni det tyst och behagligt inomhusklimat. Lättbetong tillsammans med noga utvalda fönster, dörrar och övrigt material får ni ett tyst och mycket behagligt hus.

SKANÖR STENHUS

Skanör Stenhus är en hustillverkare som bygger kundanpassade stenhus i lättbetong med noga utvalda material som standard.

ADRESS

  • Skanör Stenhus AB
  • Tel 020 - 25 43 00
  • Järnyxegatan 3, 213 75 Malmö

FÖRETAGET

KONTAKT

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.